Showroom

Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare eerste klas occasion. Wij helpen u graag bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe voertuig. Welke auto past bij u? Wat is uw rijgedrag? Ook zetten we alle kosten voor u op een rij, zodat u weet waar u aan toe bent.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze digitale showroom. Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van te voren bellen naar 024-6417700 of contact opnemen via WhatsApp. Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!

G6ImHy3M6jslytDlG9gNsiKbiZQqSTsMCKgFhOUW.jpg

Ons occasionaanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel ‘eerste klas’ occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand (nationale autopas) en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Daarnaast mogen de auto`s absoluut geen ernstig schadeverleden hebben. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen we ons in onderscheiden.