Ons bedrijf

Vertrouwen en openheid zijn de drijfveren van Rijken Auto’s. Sinds 2006 staan we garant voor kwaliteit en service. Vakmanschap en klantgerichtheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Rijken Auto’s is een echt familiebedrijf en opgericht door Sipke Rijken. Samen met zijn moeder (Henny), zus (Lobke), leerling monteur Marco en hond Chef staat hij u graag tot dienst.

Ons verhaal

Sipke begon met het opknappen van auto’s bij huis, naast zijn baan als automonteur bij een universeel autobedrijf. Op een gegeven moment viel dat niet meer te combineren en besloot Sipke in 2006 om officieel voor zichzelf te beginnen. Twee maand later was hij al uit de garage bij huis gegroeid en besloot hij om een pand te huren aan de Nieuwerweg 197 in Wijchen.

Ons bedrijf 1.jpg

Oprichter Sipke Rijken

Het bedrijf groeide en in 2011 werd het nieuwe bedrijfspand aan de Mussenbergseweg 17 in gebruik genomen. Vandaag de dag heeft Rijken Auto’s gemiddeld 120 occasions op voorraad en kunt u er terecht voor gebruikte auto’s van ieder merk. Ook voor het onderhoud van uw auto bent u bij Rijken Auto’s aan het juiste adres. We beschikken over een modern ingerichte werkplaats met drie bruggen. De werkplaats is bekend met alle merken. Door regelmatige trainingen en cursussen zijn de monteurs altijd up-to-date en gaan ze geen uitdaging uit de weg.

Beschikt Rijken Auto’s niet over de auto die u zoekt? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Via ons netwerk bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.  

V3r9ceZsvqVYTePnybXKVJcFq7eeQ6sQNmA1dWf4.jpg

Het team van Rijken Auto's: Henny, Sipke, Lobke en Chef de hond

qD9tLzTwknsTx2WMb1Dy4A6bmDPf1ZJwHtCVeJw8.jpg

Hond Chef, de eigenlijke baas van Rijken Auto's