Werkplaats

Door onze uitstekende vakkennis en het technisch inzicht van onze goed geschoolde monteurs weten wij exact hoe we uw auto, ongeacht de leeftijd, in topconditie kunnen houden.

Onze ruime werkplaats is ingericht met moderne apparatuur en het juiste gereedschap, zodat wij met de grootste zorg aan uw auto kunnen werken. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK-keuring, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Ook voor het monteren van een trekhaak bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze professionele apparatuur kunnen wij tevens uw auto uitlezen en, indien nodig, voorzien van de nieuwste software.

45MWp8XCRFYRIzRAUgeFUrC1Dm8s5vG35cwpIPtX.jpg

Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Wij hebben dan ook geen geheimen en kunnen u precies laten zien waarom iets vervangen moet worden. Een open en eerlijke houding is onze basis!

Vervangend vervoer

Bent u uw auto wat langer kwijt wegens onderhoud of reparatie? Dan kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen.

Meer weten over het onderhoud aan uw auto? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Mussenbergseweg 17 in Wijchen.